Werken bij CVIS

CVISWerken bij CVIS

De CVIS-bedrijfscultuur
Eigen verantwoordelijkheid is het kernbegrip van CVIS. Binnen onze organisatie ben je ongeacht je functie collega’s van elkaar. De informele sfeer zorgt ervoor dat je een ander durft aan te spreken. Dat leidt soms tot stevige, hoogoplopende discussies – dit alles ten dienste van een nóg beter proces en product in IT4R&D.

In onze platte organisatie van nu 20 medewerkers draagt iedere medewerker zijn of haar – even belangrijke – steentje bij aan het succes van CVIS. Het CVIS-personeel is bijzonder gedreven en gemotiveerd.

De CVIS-werkwijze
De manier waarop wij invulling geven aan de afspraken met onze klanten, de zorgvuldige keuze van producten en partners, en de innovatieve CVIS-werkwijze hebben ons een ijzersterke reputatie bezorgd.

Kom naar CVIS!

Functies en vacatures bij CVIS
Helpdeskmedewerker, medior of senior consultant, IT-architect, projectleider en accountmanager: zoals elke organisatie kent CVIS verschillende functies.
Momenteel heeft CVIS ruimte voor één (medior of senior) accountmanager.

Heb je interesse in een baan bij CVIS, neem dan contact op met Radjesh Angoelal op 0411 – 68 96 94 of stuur direct een e-mail met je CV en motivatie naar hrm@cvis.nl.

Junior Accountmanager

CVIS is een jong en snelgroeiende IT bedrijf die zorgt voor totaaloplossingen die het bedrijfsproces vergemakkelijken en optimaliseren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten en diensten op het gebied van Cloud, ICT, …. en Supportoplossingen. Als bedrijfsprovider zijn we de stille kracht achter diverse organisaties uit allerlei branches.

Ter uitbreiding van het commerciële team zijn wij op zoek naar een junior Accountmanager voor zowel de binnen- als buitendienst. Als accountmanager buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de complete dienstverlening en draait het om het binnenhalen van nieuwe klanten. Op de binnendienst heb je als accountmanager voornamelijk contact met bestaande klanten.

Geen dag is hetzelfde. Je zult op bezoek gaan bij verschillende klanten om ze te informeren en te adviseren over de toepassingsmogelijkheden van producten en diensten op het gebied van IT4RnD oplossingen. Remote Management voor de fysieke IT-infrastructuur en maximale IT-performance spelen hier een grote rol in. Je speelt in op de marktrends en behoeften van de afnemers en identificeert nieuwe projecten. Uiteraard zal je hierin goed worden begeleid door een professioneel team van technische binnendienstspecialisten en operationeel management.

Werkzaamheden:

 • Formuleren en realiseren van account- en verkoopplannen en een optimale omzet- en margeontwikkeling
 • Je gaat proactief om met markttrends, signaleert nieuwe behoeften van klanten en identificeert nieuwe projecten
 • Je identificeert ontstane vraagstukken op bij de verschillende klanten
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes

Functie eisen:

 • HBO werk en denk niveau in een IT of commerciële richting
 • 1-3 jaar werkervaring
 • Kennis van of sterke affiniteit met techniek en automatisering
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden
 • In het bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

 • Een goed startsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een technisch innovatieve werkomgeving en informele werksfeer
 • Goede begeleiding en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Goede secundaire voorwaarden zoals een aantrekkelijke bonus-en pensioenregeling, een auto van de zaak, laptop, en telefoon.