Werken bij CVIS

CVISWerken bij CVIS

De CVIS-bedrijfscultuur
Eigen verantwoordelijkheid is het kernbegrip van CVIS. Binnen onze organisatie ben je ongeacht je functie collega’s van elkaar. De informele sfeer zorgt ervoor dat je een ander durft aan te spreken. Dat leidt soms tot stevige, hoogoplopende discussies – dit alles ten dienste van een nóg beter proces en product in IT4R&D.

In onze platte organisatie van nu 20 medewerkers draagt iedere medewerker zijn of haar – even belangrijke – steentje bij aan het succes van CVIS. Het CVIS-personeel is bijzonder gedreven en gemotiveerd.

De CVIS-werkwijze
De manier waarop wij invulling geven aan de afspraken met onze klanten, de zorgvuldige keuze van producten en partners, en de innovatieve CVIS-werkwijze hebben ons een ijzersterke reputatie bezorgd.

Kom naar CVIS!

Functies en vacatures bij CVIS
Helpdeskmedewerker, medior of senior consultant, IT-architect, projectleider en accountmanager: zoals elke organisatie kent CVIS verschillende functies.

Heb je interesse in een baan bij CVIS, neem dan contact op met Radjesh Angoelal op 0411 – 68 96 94 of stuur direct een e-mail met je CV en motivatie naar hrm@cvis.nl.

Call Now Button