Ons DNA

CVISOns DNA

Het DNA van CVIS

CVIS is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, ondersteunen en beheren van IT4R&D-oplossingen. High-performance computing (HPC) clusters en cloudoplossingen, managed services, netwerkbeheer- en onderhoud, security – het zijn alle onderdelen van ons pakket. Wij richten ons daartoe vooral – maar niet uitsluitend – op de sectoren farma, life sciences, maakindustrie in het mkb.

Kernwaarden van CVIS
Het DNA van CVIS wordt bepaald door doelgerichtheid, korte communicatielijnen, ondernemerschap en medewerkers die hun verantwoordelijkheid nemen. Onze medewerkers zijn nieuwsgierig, ontwikkelen zich voortdurend, zijn oprecht geïnteresseerd en vormen een hecht team.

Next level IT4R&D
Met ons werk aan de meest geavanceerde en efficiënte IT4R&D-oplossingen draagt CVIS bij aan het versnellen van wetenschappelijke ontdekkingen en innovatie. Met IT4R&D-maatwerk van CVIS hebben onze klanten het gereedschap en de vaardigheid in handen om hun research & development naar het volgende niveau te brengen.

De innovatieve werkwijze van CVIS
Lees in de projectbeschrijvingen van onze cases en testimonials van onze klanten meer over de innovatieve CVIS-werkwijze.

Call Now Button