Netwerk onderhoud

CVISNetwerk onderhoud

IT4R&D beheer en -onderhoud

CVIS biedt schaalbare oplossingen voor beheer en onderhoud in het kader van IT4R&D. Het gaat hierbij om dienstverlening op het gebied van hardware, software evenals veiligheid.

Hardware
Naast high-performance computing, managed services en – indien van toepassing – een cloudoplossing, kunt u bij CVIS terecht voor beheer en onderhoud van hardware. Dit betekent in concreto dat u poorten, switches, , maar ook servers en printers per stuk in beheer en onderhoud kunt geven.

Software Defined
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van netwerk-gerelateerde software in IT4R&D is software-defined networking (SDN). Bij SDN is het netwerkbeheer zo ingericht dat een beheerder het ‘gedrag’ van het netwerk actief kan initialiseren, beheersen, veranderen en managen via open interfaces.

De statistische architectuur van een klassiek netwerk biedt meestal geen ondersteuning voor de dynamische, schaalbare behoefte aan rekenkracht en opslag. Bij SDN zijn het systeem dat beslist waar dataverkeer heen wordt gestuurd ontkoppeld van de onderliggende systemen die dataverkeer naar de geselecteerde locatie zenden.

Ditzelfde principe geldt ook voor software-defined storage.

Beveiliging
CVIS realiseert voor IT4R&D ook veiligheid van uw systemen, door het up-to-date houden van certificaten, device-gerichte beveiliging tegen virussen (naast een optimale firewall) enzovoort.

Neem contact met ons op voor een netwerkscan.

Call Now Button