Managed IT Services

CVISManaged IT Services

ACHTEROVER LEUNEN MAG, DANKZIJ CVIS MANAGED IT SERVICES

Begrijp ons niet verkeerd, je bent wel degelijk hard aan het werk! Maar je leunt achterover, omdat je diep nadenkt over je eerstvolgende nieuwe wetenschappelijke ontdekking. Of een briljant nieuw ontwerp dat je organisatie in staat zal stellen om de concurrentie voor te blijven. Het is allemaal mogelijk omdat je ongestoord door kunt werken. Want jullie organisatie maakt gebruik van CVIS Managed IT Services.

ONTZORG JE ORGANISATIE MET CVIS MANAGED IT SERVICES

HPC CLUSTERS / IT INFRASTRUCTUREN / CLOUD OPLOSSINGEN / NETWERKOMGEVINGEN / SECURITY / 24/7 STAND-BY SERVICES

Continuïteit

CVIS begrijpt dat niet iedere organisatie zelf alle specialistische IT kennis en capaciteit in huis heeft. Dit soort kennis is daarentegen wel essentieel, om te zorgen voor continuïteit in een IT omgeving die voortdurend verandert. Want je wil natuurlijk dat personeel in jullie organisatie op ieder moment het beste uit zichzelf kan halen. En ook dat de bedrijfsvoering optimaal loopt. Wanneer de IT voorzieningen (tijdelijk) niet beschikbaar zijn, raakt dit veel personen in je organisatie. Dit kost veel geld. Maar ook de motivatie van personeel lijdt hieronder. Veel organisaties kiezen daarom voor continuïteit, door hun IT voorzieningen te laten ontzorgen door CVIS.

Waaruit bestaat CVIS Managed IT Services

Wij beheren en ondersteunen onder andere HPC clusters, IT infrastructuren, cloud oplossingen en netwerk omgevingen. Maar we ontzorgen je organisatie ook op terreinen zoals security of bij behoefte aan 24/7 stand-by support.

Kwaliteit

De dienstverlening van CVIS is veilig en professioneel. Onze consultants en beheerders kunnen elk aspect van jullie R&D of Engineering IT omgeving ondersteunen. Doordat we ook beschikken over een sterk partnernetwerk (met partijen als Microsoft, ESET, Bright Computing, Cisco, Red Hat, Synology en meer) kan jullie organisatie op ons rekenen. Dat geldt ook als problemen of wensen complexer worden. Daarnaast houden we de technologische ontwikkelingen continu in de gaten. Hierbij signaleren wij pro-actief welke ontwikkelingen van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jullie organisatie. En we bespreken wanneer en op welke manier je deze het beste kunt implementeren.

Hierdoor kan je organisatie de IT omgeving iedere dag beschikbaar stellen, worden de prestaties hiervan geoptimaliseerd en wordt downtime geminimaliseerd. Zo zorgen wij voor continuïteit in je bedrijfsomgeving, zodat jij je kunt richten op jullie corebusiness en het bedenken van innovaties.

CVIS Managed IT Services

Veel servicemogelijkheden

CVIS Managed IT Services zijn modulair opgebouwd en er zijn veel mogelijkheden.
Zo sluit onze service naadloos aan op jullie behoefte. Ook kan er altijd worden uitgebreid indien nodig.

Benieuwd hoe de IT van jullie organisatie ontzorgd kan worden?

Klik op de onderstaande knop om het contactformulier in te vullen of bel ons via (0411) 68 96 94.

#striped-custom-208098262 {background-color: #f77924!important;}#striped-custom-208098262 span {color: #ffffff!important;}#striped-custom-208098262:hover {background-color: #08152a!important;}#striped-custom-208098262 span:hover {color: #ffffff!important;}

Contactformulier invullen

Call Now Button