Cloud Solutions

CVISCloud Solutions

WERK SAMEN ALS EEN TEAM MET CLOUD SOLUTIONS

OFFICE 365 / SHAREPOINT / MS TEAMS

Cloud Solutions

Online samenwerken als een team

Microsoft Teams biedt de mogelijkheid om op afstand samen te werken. Met MS Teams kun je niet alleen chatten en bellen. MS Teams is tevens een onderdeel van Office 365 en bevat onder andere geïntegreerde applicaties zoals:

  • Outlook agenda;
  • Online (video) vergaderen;
  • OneDrive for Business;
  • SharePoint;
  • Office applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint.

Hierdoor kun je efficiënter communiceren en samenwerken als team. Ook creëer je een werkplek op maat en kun je onderling bestanden delen en hier gelijktijdig in werken. En natuurlijk ook heel belangrijk voor R&D en Engineering:

Conceptfunctie

Hiermee betrek je de rest van het team pas op het juiste moment: wanneer je briljante idee vorm heeft gekregen.

Ingebouwde versiebeheer functie

Met deze functie kun je teambestanden openen en herstellen, en zelfs versies vergelijken.

Geavanceerde zoekoptie

Hierdoor vind je moeiteloos conceptuele schetsen of documenten terug die je eerder hebt gemaakt.

Cloud Solutions Research & Development

Over CVIS Cloud Solutions

CVIS adviseert over, implementeert en beheert cloudoplossingen, op locatie en bij gerenommeerde cloud providers. We hebben ruime ervaring met cloudconversie, migraties, implementaties, onderhoud en lifecycle management. Zo hebben wij bijvoorbeeld al diverse R&D cloudoplossingen geïmplementeerd voor onder andere Damen Shipyards, ECE Offshore en MetOcean Consult. We hebben ook uitgebreide dienstverlening voor het migratieproces, ruime ervaring en een grondig begrip van de R&D en Engineering branche. Wanneer je dus voor een cloudoplossing kiest, dan adviseren wij altijd de meest optimale methode om met jullie organisatie over te gaan naar de cloud. Daarmee kunnen wij je effectief ondersteunen.

Aan de slag

Interesse in een demo of ben je benieuwd naar de voordelen die Microsoft Teams en Office365 voor je organisatie kunnen betekenen?

CVIS kan de installatie hiervan geheel op afstand uitvoeren. En natuurlijk kunnen we MS Teams op je laptop installeren. Zonder in je directe nabijheid te hoeven zijn. Daarnaast verzorgen wij een online training zodat je snel aan de slag kunt. Hoe wij dat doen? Dat leggen we je graag uit.

Klik op de onderstaande knop en vul daarna het contactformulier in of bel ons via (0411) 68 96 94.

#striped-custom-1643902347 {background-color: #f77924!important;}#striped-custom-1643902347 span {color: #ffffff!important;}#striped-custom-1643902347:hover {background-color: #08152a!important;}#striped-custom-1643902347 span:hover {color: #ffffff!important;}

Contactformulier invullen

Call Now Button