Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Techila Technologies

techilaTechila is een next generation aanpak van High Performance Computing (HPC). Het is de ontbrekende schakel tussen applicaties en rekencapaciteit. De Techila middleware oplossing maakt het gebruik van lokale of Cloud capaciteit op eenvoudige wijze mogelijk voor rekenintensieve toepassingen. Techila is ideaal in bedrijfskritische optimalisatie, modellering, simulatie en data -analyse.

Onconventioneel

In tegenstelling tot conventionele HPC middleware oplossingen, is Techila een autonome computing-oplossing. Techila middleware verbindt applicaties met de rekencapaciteit binnen uw organisatie, en/of in een (gehoste) private Cloud en/of in een publieke Cloud zoals Windows Azure, IBM SOFTLAYER of Amazon EC2.

techila-2

Toepassingen

Met de Techila oplossing kunnen applicaties rekencapaciteit effectief en schaalbaar benutten. Als er wijzigingen in de werkbelasting ontstaan binnen de Techila omgeving, zal het Techila systeem beschikbare middelen aanpassen voor een optimale workload. De oplossing ondersteunt applicaties die geschreven zijn in verschillende omgevingen, zoals MATLAB, R, Python, Perl, Java, C / C ++, .NET, en Fortran.

Voordelen

Door Techila in te zetten kunt u een groot aantal resultaten bereiken in één oplossing zich kenmerkend door zowel technisch als bedrijfseconomische argumenten. We noemen:

  • Een substantiële reductie van de rekentijd per individuele job.
  • Een maximale inzet van uw bestaande rekencapaciteit.
  • Een eenvoudige en flexibele inzet van externe (Cloud) rekencapaciteit in aanvulling op uw eigen systemen.
  • Een oplossing die voorkomt dat uitbreiding van uw rekencapaciteit ook substantiële investeringen vraagt in softwarelicenties.

Your innovation is our core business