Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

IT4RnD

Bron: Actiflow
“Innovatie is nodig om te anticiperen op de markt en om de concurrentiepositie te behouden of te verbeteren”

Dat gezegd hebbende wordt u direct geconfronteerd met een aantal dilemma’s. Enerzijds wilt u de Time to Market reduceren en de productiviteit verhogen maar anderzijds wilt u de kwaliteit verbeteren en daadwerkelijk innovatieve producten aanbieden.

Gelukkig zijn er vandaag de dag hulpmiddelen die u ondersteunen bij uw Research & Development strategie. Hierbij ligt de nadruk steeds meer op ICT-toepassingen die complexe berekeningen en simulaties voor u uitvoeren. Al dit soort toepassingen hebben één gezamenlijk kenmerk. Ze vragen veel en steeds meer rekenkracht.

High Performance Computing (HPC).

Dit is het gebied waarop CVIS al vele jaren werkzaam is. Wij kunnen dan ook vele innovatieve bedrijven tot onze klantenkring rekenen en hebben voor hen passende HPC-oplossingen gerealiseerd. Het betreft hier HPC-oplossingen op locatie bij de klant (HpCoP), HPC-oplossingen op basis van HPC On demand (HpCoD) of een combinatie van deze twee. Daarbij kunnen we in de HPC On demand omgeving een groot aantal applicaties zeer snel beschikbaar maken. In alle gevallen zijn het de kennis, kunde en ervaring van onze HPC-Professionals (HpCpro) die er zorg voor dragen dat u een HPC-omgeving tot uw beschikking krijgt die optimaal aansluit bij uw actualiteit.

Your innovation is our core business

HPCoD

HPCod

HPCPro

HPCPro

HPCoP

HPCop