Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

IT4Life

“Ingrijpen op de informatiedrager die aan de basis ligt van alle kenmerken van een organisme”

Daarmee is de uitdaging direct duidelijk. Hoe grijp je op een gecontroleerde wijze in op een ogenschijnlijk oneindige hoeveelheid informatie. En toch zijn onderzoekers en wetenschappers hier steeds succesvoller in, niet in de laatste plaats door de toepassing van bio-informatica.

Mogelijkheden03A13286

De mogelijkheden van de zich steeds verder ontwikkelende kennis in combinatie met technologie die grote hoeveelheden data kan schikken en analyseren, zijn veelbelovend. De samenwerking tussen onderzoeksinstituten, overheid en bedrijfsleven wordt ten volle ingezet om resultaten te boeken zoals bijvoorbeeld het bepalen van de optimale medicatie voor één individuele patiënt.

High Performance Computing (HPC)

CVIS heeft voor diverse bedrijven en instellingen diensten op het vlak van HPC mogen invullen. Deze variëren van het bouwen en beheren van een volledig op de applicatie toegesneden HPC-clusters (HpCoP) tot het beschikbaar stellen van in de Life Sciences veel toegepaste applicaties op ons HPC On demand platform (HpCoD). Onze HPC-professionals hebben niet alleen de kennis en ervaring in het bouwen van HPC-oplossingen maar ook met het bouwen van de aanpalende storage infrastructuur die zo specifiek is voor de Life Sciences omgeving.

Your innovation is our core business

HPCoD

HPCod

HPCPro

HPCPro

HPCoP

HPCop