Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

HPCpro

“De doelstelling van sourcing kan onder andere liggen in de toegankelijkheid tot schaarse expertise”

Het implementeren en beheren van een High Performance Computing (HPC) omgeving is voor het merendeel van de ICT-afdelingen geen dagelijkse aangelegenheid. Het is daarom moeilijk om op dit vlak de nodige kennis en ervaring te ontwikkelen en te onderhouden. Daarbij komt dat de HPC-omgeving vaak niet los gezien kan worden van het totaal van gebruikte ICT.


DatacenterComplexe ICT-omgevingen

CVIS heeft naast de gedegen kennis en ervaring met HPC-omgevingen tevens een uitgebreide ervaring in het implementeren en beheren van kantoorautomatisering. We richten ons daarbij met name op de back-end maar zijn bijvoorbeeld ook helemaal thuis op het vlak van visualisatie van applicaties op de desktop. Door onze uitgebreide kennis van dit alles zijn wij in staat complexe ICT-omgevingen volledig te ondersteunen.

Onze diensten

We hebben ons dienstenportfolio zodanig ingericht dat we altijd een oplossing kunnen bieden die volledig aansluit bij de wens(en) van onze klanten. Onze HpCpro dienstverlening bestaat onder andere uit de volgende gebieden:

  • Het op projectbasis ontwerpen en implementeren van ICT-oplossingen.
  • Het op basis van een service overeenkomst ondersteunen van complexe ICT-omgevingen.
  • Het op basis van detachering leveren van ICT-expertise

Beschikbaarheid

Wij hebben met enige regelmaat professionals beschikbaar om u te ondersteunen bij uw ICT-projecten. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid en mogelijkheden die we u en uw organisatie kunnen bieden.

Your innovation is our core business