Pythagoras

CVIS International B.V.
Bosscheweg 135 H
5282WV Boxtel
Nederland

+31 (0) 411 68 96 94

Pythagoras

Denken in mogelijkheden, dat is waar CVIS voor staat.

Onze organisatie

CVIS International B.V.CVIS is een compacte en flexibele organisatie die zich onderscheidt door haar marktgedreven ICT-dienstenportfolio. Eerst en vooral levert CVIS een aantal specifieke diensten voor de research en development-, watermanagement- en lifesciences ICT-omgeving. High Performance Computing vormt hier de kern van onze activiteiten. Daarnaast heeft CVIS een uitgebreid en gebalanceerd pakket generieke diensten. Hierdoor is CVIS in staat organisaties met een complexe- en veeleisende ICT-omgeving in alle opzichten te ondersteunen. CVIS ondersteunt organisaties in zowel de private als publieke sector. U kunt hierbij onder andere denken aan de zorgsector, industrie, educatie en logistiek.

Your innovation is our core business    

De kennis en ervaring van onze medewerkers is werkelijk uniek te noemen en sluit naadloos aan bij de door onze klanten gevraagde kennis en kunde. Het betreft hier niet alleen kennis op het technische vlak maar ook kennis die het mogelijk maakt om organisaties te adviseren op het gebied van Business to IT alignment. De oplossingen die wij u kunnen bieden zijn er voortdurend op gericht om u te ondersteunen bij uw innovatie.

Onze cultuur    

De CVIS organisatie is open, gedreven en bestaat uit vijfien specialisten. Het merendeel van de medewerkers is mede-eigenaar wat een bijzondere motivatie met zich meebrengt. Deze vertaalt zich in een klantgedreven acteren van zowel de CVIS organisatie als haar individuele medewerkers.

Onze klanten    

Het is opvallend dat veel grote innovatieve organisaties voor CVIS gekozen hebben als leverancier. Daarnaast mag CVIS juist ook een groot aantal hightech “start-ups” en middelgrote bedrijven tot haar klanten rekenen. Dit komt niet alleen door onze kennis en kunde. Ook onze manier van werken, de eerlijke en betrouwbare wijze waarop wij invulling geven aan de afspraken met onze klanten en de zorgvuldige keuze van producten en partners spelen hier een belangrijke rol. Het kernwoord is in alle gevallen innovatie!

Innovatie

CVIS investeert veel in innovatie. Zo zijn we actief lid van het innovatieplatform “Holland Hightech” en hebben we een innovatieve dienst gelanceerd op het vlak van High Performance Computing, HPC on Demand.

Mogelijkheden

Gedreven door de relatie met haar klanten is CVIS voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het innovatievermogen van haar klanten te ondersteunen en te versterken.

Your innovation is our core business